[mp_text]

Ieder jaar is het weer van dat: Open waterseizoen in de zomer. Wij, de Verenigde Willebroekse Zwemclub, mogen ons gerust specialisten noemen op het vlak van open water. Met bijna ieder jaar het meest aantal deelnemers en een eigen wedstrijd op een prachtige locatie: domein Hazewinkel van Sport-Vlaanderen in Heindonk.

In 2019 valt er veel te vieren, dan is de 35e keer dat we onze wedstrijd en 25e keer onze kippendiner organiseren. Dus neem nu je agenda en schrijf: op 24 en 25 augustus 2019: “VWZ-openwater weekend”.

Ben je lid van VWZ en wens je aan de voorbereiding van of tijdens of aan de afsluiter van ons open water weekend mee te werken klik dan hier.

Ben je sympathisant van VWZ en wens je onze organisatie materieel of financieel te steunen klik dan hier om de voorwaarden te kennen of hier om contact op te nemen met ons.

Ben je VWZ zwemmer met een licentie en wens je aan min 2 open  waterwedstrijden deel te nemen klik dan hier om een vaste badmuts aan te vragen. Of vul het inschrijvingsformulier in en geef het af.


Affiche open water 2019

Programma 24 augustus 2019

Competitie zwemmen
Waterpolo
Jogging voor geoefende zwemmers, beginners of de jongsten ( Paco )

VWZ Kippendiner op zaterdag 24 augustus 2019 vanaf 19u00

programma 25 augustus 2019

Competitie zwemmen korte en lange afstand
500 m Jogging voor iedereen (vanaf 8 jaar onder begeleiding)


Kalender en info

Wil je de volledige kalender voor 2019 bekijken? Hier is hij dan!

Maar er is ook goed nieuws is:

Vanaf dit seizoen kan je met een “Daglicentie” zwemmen. Triatleten, vrije zwemmers, ed. die tot andere federaties behoren, zullen kunnen deelnemen aan onze wedstrijden. Daar zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden: geen wetsuit, Zwemfed-badmuts, ed. De voorwaarden en inschrijvingsmodaliteiten zullen in de loop van de maand mei voorgesteld worden.

Er komt een eerste officiële zeezwemwedstrijd op 21/7/2019.

Open Waterboek 2019

Reglementen

Klik hier voor de reglementen betreffende het open waterzwemmen in België.

Hou  alvast deze pagina regelmatig in het oog ze wordt regelmatig geüpdatet of er wordt extra informatie toegevoegd.

Tot op ons open waterweeekend!

[/mp_text]
[mp_image_slider ids=”199,200,201,202,203,204,205,206,207″ size=”full” animation=”slide” smooth_height=”false” slideshow=”true” slideshow_speed=”7″ animation_speed=”600″ control_nav=”true”]