Bestel hier jouw bier!

Dus jij wil ons bier bestellen? Supertof! Maar moest je hier op de één of andere manier beland zijn zonder dat je het weet, dan volgt hier nog even wat extra info:

Ieder jaar houden we een actie om onze club een financieel duwtje in de rug te geven. Vooral omdat onze open waterwedstrijd zo’n duur geval is. Vroeger verkochten we de zogenaamde steunkaarten. Maar we hebben ook al eens pralines, wafeltjes, kalenders en zelfs wijn verkocht.

Nu is gebleken dat de Belg toch vooral een bierdrinker is. Daarom hebben we (ism brouwerij De Klem) een bier op de markt gebracht. Dat hebben we Kopke Onder gedoopt. We gaven het bier een uniek etiket en maakten er nog eens een prachtig glas voor ook.

Je kan onze bierset kopen voor 15 euro. Daarvoor krijg je een glas en vier flesjes Kopke Onder. Goeie deal, niet?

Bestellen kan via onderstaand formulier en dan doen we ons best om zo snel mogelijk te leveren. Laat even jouw telefoonnummer achter, zo kunnen we gemakkelijk afspreken. We beloven dat we het enkel en alleen daarvoor zullen gebruiken.

Let op! Je krijgt van ons een antwoord dat jouw bestelling bevestigt! Kijk zeker ook eens in je spam folder!

Levering enkel in Willebroek, Puurs, Boom, Ruisbroek en Niel bij grote bestellingen! Vanaf 14 september heb je de mogelijkheid om het bier af te halen in ons zwembad.


    OverschrijvingCash bij levering
    Als je via overschrijving betaalt kan dat op BE16 7330 0604 7574 met mededeling NAAM+Kopke onder

    Bedankt he! En tot snel!